fbpx

Spørgsmål vedr. nyhedsbreve og markedsføring

Hvor finder jeg markedsføringsmateriale?

Som SADF-medlem har du adgang til en række markedsføringsmaterialer. Se mere under ”Din Klinik/Virksomhed” (link til 15.0), hvor du også kan hente SADFs logo.

 

Hvor kan jeg købe tryksager og øvrigt merchandise med SADF-logo?

Der er to muligheder for at købe tryksager og øvrige merchandisevarer med SADF-logo: Direkte her hos SADF eller hos GPO i Odense. Se mere under ”Din Klinik/Virksomhed” (link til 15.0), hvor du også kan hente SADFs logo og en masse andet markedsføringsmateriale.

Hvordan anvender jeg markedsføringsmaterialet fra SADF?

SADF har et bredt udvalg af markedsføringsmateriale, som alle SADF-fodplejere kan benytte kvit og frit, så længe SADF-logoet fremgår tydeligt. Se mere under ”Din Klinik/Virksomhed” (link til 15.0), hvor du kan hente SADFs logo og få vejledning til, hvordan SADF-fodplejere kan og må markedsføre sundhedsydelser.

Hvorfor modtager jeg ikke nyhedsbreve/fagblad?

Det kan være fordi, du af flere omgange ikke har åbnet din mail med nyhedsbrev, så bliver systemet nemlig ikke ved med at sende ud. Det kan også være, at du har fået ny mailadresse, men glemt at oplyse det til SADF. Eller det kan være, at vores mails er endt i dit spamfilter, så ”godkender” du os igen ved at flytte mailen til din indbakke igen.

 

Jeg har set en fodplejer reklamere med SADF, men vedkommende er ikke medlem, hvem kan jeg kontakte?

Skriv til info@danskefodplejere.dk, så kigger vi på sagen.