fbpx

Indkaldelse til generalforsamling 2022

Kom med til SADFs årsmøde i Middelfart den 22. og 23. april

 

Så er vi igen klar med et spændende program for SADFs årsmøde, som i 2022 kan afvikles helt uden restriktioner. Vi håber du har tid og lyst til at være med, når vi igen byder velkommen til de største leverandører indenfor vores fag. Vi lover, at de har både gode tilbud og spændende workshops på programmet – og så har de hele fredagen for sig selv, hvor fokus kun er at give dig en god oplevelse.

 

Lørdag afholder vi generalforsamlingen, men inden varmer vi op med Marianne Kalbs indlæg ”Sammen om arbejdsglæden og de sure løg”. Hun lover, at der både bliver tid til eftertanke og et godt grin. En slags mental vitaminpille, der sender os videre med masser af god energi.

 

Program for årsmødet samt relevante bilag til generalforsamlingen finder du nedenfor.

 

Årsmødehæfte incl. dagsorden, program til gf, samt vedtægtsændringer kan du læse HER

 

Regnskab kan du læse HER

 

Du kan tilmelde dig HER

Husk sidste frist for tilmelding er den 8/4 og tilmeldingen er bindende efter den 15/4.

 

Vær opmærksom på, at du af hensyn til forplejning, skal vælge i hvilket tidsrum du ønsker at deltage. Vær også opmærksom på, at du som elevmedlem selv betaler for middagen fredag aften.

Har du allergier eller andet skal du sende en mail til dorthe@danskefodplejere.dk omkring dette.

 

Overnatning kan bookes direkte på Severin Kursuscenter på tlf. 63 41 91 00 – husk at sige, at du er medlem af SADF, så får du en særlig rabat.

 

Du kan læse mere om årsmødet i det seneste fagblad, som netop er sendt ud. Heri finder du også det samlede program for de to dage. Leverandørerne afholder igen i år workshops. Information om tilmelding hertil sendes ud i et separat nyhedsbrev snarest muligt.

 

Håber vi ses!

 

Bedste hilsner

Bestyrelsen