fbpx

Workshops på årsmødet 2021

Så har vi workshops på plads og nedenfor kan du læse om de forskellige workshops.

Bemærk da vi jo gerne vil tilbyde workshops til så mange som muligt, opfordrer vi til at man maksimalt vælger 2 workshops pr dag. På den måde vil flest muligt kunne komme på en workshop og få opgraderet sin viden, OG vi kan få besøgt vores leverandører som står på selve standen.

 

Af leverandørerne vil I kunne møde følgende:

Admind

Argo

Cbit/klikbook

HFL (står sammen med Kjærulff)

Juzo

KALB

Kjærulff

SADF

 

Admind og Cbit/Klikbook afholder én til én (eller to til én) workshops på deres stande. Det er selvfølgelig uden “tidsplan”.

Argo afholder en workshop om roterende instrumenter (diamanter, fræsere, bor og bits) samt en om aflastninger, hvad skal bruge til hvad.

HFL afholder workshop om der produkter, bl.a Medical reconstruction gel, som de afholder kurser i i efteråret samt et nyt produkt, Wol relief.

Juzo afholder  2 forskellige workshops. Den ene bliver omkring støttestrømper, rundstrik versus fladstrik, og det andet bliver et alternativ til bandagering.

KALB afholder workshop om fredagen, og de kommer til at handle om Facebook og Instagram.

Kjærulff holder workshops omkring udsugning.

SADF, vi holder ingen workshops, men vi har en stand med vores merchandise. Her kan du handle plakater, postkort, t-shirt og meget andet.

 

Endvidere har vi fået Kallistos til at komme og demonstrere Cryopennen på 3 workshops om fredagen. Mange af jer har hørt om den, nu kan du se den og få den demonstreret.

Lørdag har vi glæden af at få besøg at fysioterapeut Stine Lee Bruhn Schrøder, som vil fortælle os om behandlingsteknikker til foden, med fokus på hælspore, nedsunken forfod og hammertæer.

 

Du booker plads på hjemmesiden, under “Mit SADF”, i venstre side vælger du Kurser/arrangementer.

De bedste hilsener

Bestyrelsen