fbpx

VIGTIG MEDDELSE, der afholdes online medlemsøde den 5.maj

Invitation til medlemsmøde: SADF har brug for din opbakning

Onsdag den 5. maj holder SADF et nyt online medlemsmøde kl. 19 til 20.30.

Mødet bliver holdt via videotjenesten ZOOM. Når mødet skal til at starte, klikker du på linket her https://zoom.us/j/94448968410 , og du vil blive bedt om at indtaste navn og e-mail, inden du bliver lukket ind.

Hvis du vil deltage i mødet via din telefon, så anbefaler vi, at du henter ZOOM-appen.

Der er mulighed for at stille spørgsmål under mødet. Det kan du gøre via funktionerne Q&A og Chat. Stiller du spørgsmål via Q&A, er det anonymt.

 

Er vi i krig eller kamp?

Der er i øjeblikket politisk opmærksomhed på fodplejere og vores arbejde. En opmærksomhed der inden længe kan udmunde i et lovforslag. Det skal SADF være forbedt på, og vi har brug for din opbakning og input til, hvilken vej vi som brancheforening skal gå.

Som branche er vi fodplejere ikke i krig mod nogen, men i kamp for noget – nemlig vores placering i sundhedssystemet. På medlemsmødet præsenterer bestyrelsen, hvorfor vi mener, SADF bør arbejde for, at fodplejere kan opnå en ny form for autorisation – og du får mulighed for at kommentere og stille spørgsmål til planen.

 

Optagelse af det sidste online medlemsmøde

Vil du vide mere allerede nu, kan du se optagelsen fra vores medlemsmøde den 30. april. Du finder videoen her https://www.youtube.com/watch?v=bqriAKvUgwg

Processen er nemlig i gang, og det er nu, du har mulighed for indflydelse. Så deltag i onlinemødet den 5. maj og gør din stemme gældende.

 

De bedste hilsener

Bestyrelsen