fbpx

Vedligehold af førstehjælp

Med aflysningen af SADFs årsmøde i april blev også muligheden for at opdatere førstehjælp lukket ned. Vi har i bestyrelsen forsøgt at finde anden mulighed for, at vores medlemmer stadig kan holde sig opdateret, gerne til en favorabel pris.

Vi vil stadig gerne hjælpe jer bedst muligt videre i jagten på et gyldigt førstehjælpskursus, hvorfor vi har haft kontakt til flere udbydere. Røde Kors dækker hele Danmark og følger retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så kursisterne kan føle sig trygge. De tilbyder kurser både på hverdage og i weekender. Priserne har vi dog desværre ikke kunnet rykke ved, hverken hos Røde Kors eller andre leverandører.

Ved at gå ind på nedenstående link kommer du direkte til tilmeldingssiden for et 4 timers førstehjælpskursus, der er godkendt til repetition. Prisen på dette kursus er 450 kr.: https://www.rodekors.dk/kursusoversigt/genoplivning-hjertestarter

Hvis der er optaget på dette kursus i dit område, anbefaler Røde Kors, at du selv tager kontakt til dem via tilmeldingslinket til et 8 timers færdselsrelateret kursus og finder den lokale afdelings kontakt info deri. Her kan du forhøre dig, om det er muligt at komme med på de 4 timers førstehjælp vedr. hjertestop/genoplivning, men ikke at deltage i de 4 timers færdselsrelateret førstehjælp. Røde Kors kan ikke garantere, at alle lokale afdelinger kan administrere dette.

Var du tilmeldt førstehjælpskurset hos Parat ved SADFs årsmøde i april og er du i tvivl om, hvordan din tilmelding er administreret efter aflysningen, så kan du læse om dette i den sidste del af nyhedsbrevet fra 16. marts 2020 via dette link.: https://www.danskefodplejere.dk/mulighed-for-kompensation-ved-tab-af-omsaetning-ifm-corona/ .

Til slut ønsker vi jer alle nogle rigtig gode og solrige Kristi Himmelfarts dage og håber at hverdagen efter nedlukningen er ved at have indfundet sig hos jer hver især.

 

Bedste hilsner

Bestyrelsen