fbpx

Udfasning af restriktioner/Bornholm åbner på mandag

I dag fremlagde regeringen en genåbningsplan gældende fra mandag den 1. marts. De liberale serviceerhverv, herunder fodplejerne er desværre ikke en del af denne plan (bortset fra på Bornholm). Det betyder, at de nuværende restriktioner forsat gælder for langt de fleste af os – med andre ord, vi har de samme vilkår, som vi kender i dag – indtil videre til og med den 5. april.

 

Særligt for fodplejere på Bornholm

Liberale serviceerhverv – herunder fodplejere – genåbnes på Bornholm fra og med mandag den 1. marts. Der stilles særlige krav, herunder om anvendelse af mundbind. Derudover er der krav om, at den enkelte kunde kan fremvise en negativ corona-test (vi kan p.t. ikke finde information om, hvor gammel testen må være) eller dokumentation for gennemført vaccinationsforløb. Der kan muligvis være yderligere stedsbestemte krav og anbefalinger, som vi ikke har mulighed for at holde overblik over. Så bor du på Bornholm og starter op igen på mandag, så hold dig orienteret på f.eks. www.virksomhedsguiden.dk eller hos de lokale myndigheder.

 

Vi ser heldigvis ind i en tid med lempelser og kan kun håbe på, at vi som fodplejere kommer i betragtning i den næste fase af genåbningen. Bornholm bliver en slags prøveklud, og kan forhåbentlig være med til at vise, at en genåbning af de liberale serviceerhverv ikke udgør en øget smitterisiko.

 

Som bestyrelse glæder vi os over, at vores bornholmske kolleger får lov til at starte på mandag og ønsker jer en god og sikker opstart. Samtidig kan vi kun beklage, at mange af os fortsat må holde lukket med deraf følgende frustration og bekymring. Vi håber, at I på trods af dagens primært kedelige nyheder bevarer håbet og lysten til tage fat igen, når det bliver vores tur. For det bliver det!

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen