fbpx

Sommerhilsen

Høje hygiejnekrav er kommet for at blive

Sommeren er kommet til Danmark – indtil videre med en blanding af hedebølge og efterårsregn og rusk. Det er vist helt som det plejer. Derudover er ”plejer” på mange måder sat ud af kraft. Coronavirus er blevet en del af vores nye hverdag og nye rutiner har vundet indpas. Retningslinjer om håndsprit og social afstand har betydet, at vi i Danmark har undgået at presse sundhedssystemet over evne. Vi er derfor langt i genåbningen og kan i store træk igen leve og gøre, som vi plejer. Men virus er her stadigvæk og blusser af og til op – indtil videre meget lokalt, som vi lige har set i Hjørringområdet. Derfor er det fortsat yderst vigtigt at vi som professionelle behandlere holder fast i de mange nye og gode vaner, der skal mindske risikoen for smitte. Det er nemt at komme til at slække lidt på rutinerne, når faren ikke umiddelbart virker så stor. Men ingen kan vist længere være i tvivl om, at håndspritten og de høje hygiejnekrav er kommet for at blive.

 

Når man pludselig sidder i orkanens øje

Det er svært at spå – især om fremtiden, og ingen kan vide hvor det næste udbrud kommer. Når og hvis det sker, vil der efter al sandsynlighed være lokale forholdsregler, som du som behandler bør være opmærksom på. Det kan være en rigtig god idé at kontakte Sundhedsstyrelsens Coronahotline – de kan træffes på tlf. 7020 0233. Alternativt kan du kontakte din kommune, som kan hjælpe dig med råd og vejleding i den aktuelle situation.

 

Sommerferie og generalforsamling

Rundt om hjørnet venter sommerferien for de fleste af os, derfor vil der i de kommende uger være nedsat aktivitet i bestyrelsen. Har du brug for akut hjælp er telefonen selvfølgelig åben hele tiden. Alternativt så send os en mail og hav lidt tålmodighed ift. svar.

Inden vi holder ferie, modtager du en invitation til årets generalforsamling den 15. august – håber vi ses..

 

 

Du ønskes en rigtig dejlig og solrig sommer

Mie, Dorthe, Dyveke, Lisbeth, Heidi og Linda