fbpx

SADF indgår ny aftale med fodplejeskole

Vi er glade for at hilse Skønhedshuset Vejle velkommen i gruppen af fodplejeskoler, som SADF har et godt og konstruktivt samarbejde med. Samarbejdsaftalen indebærer blandt andet, at skolen benytter et pensum, hvor antal timer og fag lever op til vores anbefalinger, fodplejeeleverne kan blive elevmedlemmer hos SADF, og de kan blive fuldgyldige medlemmer efter endt uddannelse.

– Med Skønhedshuset Vejle er der nu fem fodplejeskoler, der underviser efter SADFs pensum, og hvor eleverne har mulighed for at blive medlem af foreningen. Det er godt for eleverne, godt for kunderne der får professionel fodpleje, godt for skolerne der løfter i flok, og godt for det faglige niveau i branchen, siger formand for SADF, Linda Dam Havmøller.

Den 1. juli i år overtog Ana Junker og hendes mand Axel Skønhedshuset Vejle. De nye ejere har fra dag ét være opsat på et samarbejde med SADF.

– Vi har startet fodplejeuddannelsen fra bunden og følger SADFs pensum. Der er orden i sagerne hos Skønhedshuset Vejle, og både skolen og de kommende fodplejere står stærkere gennem samarbejdet med SADF, siger ejeren af Skønhedshuset Vejle, Ana Junker.

Med den nye aftale samarbejder SADF nu med følgende fodplejeskoler:

 

Læs hele pressemeddelelsen om den nye samarbejdsaftale med Skønhedshuset Vejle