fbpx

SADF årsregnskab 2019 og ny bestyrelsessammensætning

Årsregnskab 2019

 

Alt skal ikke handle om COVID-19 – heller ikke i kommunikationen fra SADF. Derfor bruger vi et lille hul i informationsstrømmen til at sende jer årsregnskabet for 2019.

 

Det er nemlig en god nyhed.

 

Vi er rigtig glade for, at vi for første gang i flere år har præsteret et overskud – helt konkret på 76.676 kr. Til sammenligning var årets resultat i 2018 på -278.375 kr., og i 2017 på -117.743 kr. Vi står økonomisk således godt rustet til et år, der på alle måder kommer til at blive helt anderledes, end det vi troede, da vi i efteråret lavede budget for 2020.

 

Vi er lykkedes med at øge andelen af direkte medlemsomkostninger, så de for 2019 udgør 59% af de samlede omkostninger. Til sammenligning var direkte medlemsomkostninger i 2018 48% og i 2017 43% – tilbage i 2015 var andelen 36%.

 

Ingen kunne forudse den nye virkelighed, vi alle pludselig er kastet ud i på grund af Corona-virus. Både som bestyrelse, som virksomhedsejere/behandlere og blot som mennesker, skal vi alle hver dag forholde os til nye regler, påbud og ikke mindst et hav af alvorlige nyheder.

 

Som bestyrelse ”asfalterer vi, mens vi går” i forsøget på at gennemskue nye retningslinjer, krisens konsekvenser og svare på jeres spørgsmål bedst muligt. Det fortsætter vi med, og vi håber, vi kan være en støtte i ryggen på jer, der står i en situation, som på alle måder er udfordrende.

 

Ny sammensætning i bestyrelsen

 

Eva Svenningsen har i den forgangne uge valgt at trække sig fra sin bestyrelsespost i SADF. Eva udtrykker, at hun gennem længere tid har følt, at tiden var for knap til også at varetage bestyrelsesarbejdet, og at der udelukkende er personlige overvejelser bag hendes beslutning. Det respekterer vi selvfølgelig fuldt ud. Samtidig er vi som kolleger kede af, at vi ikke længere skal have glæde af Evas altid gode humør, konstruktive tilgang og ikke mindst detaljerede kendskab til SADF gennem flere perioder som bestyrelsesmedlem.

 

Suppleant Heidi Veien træder ind i bestyrelsen i stedet for Eva Svenningsen. Hende vil mange af jer allerede kende, da hun over to perioder har været bestyrelsesmedlem, og trådte ud af bestyrelsen ved den seneste generalforsamling i 2019. Heidi har derfor et rigtig godt kendskab til SADF og et indgående kendskab til nogle af de opgaver, hun kommer til at varetage fremover.

 

Dorthe Kâllberg Andersen træder ind som næstformand i stedet for Eva Svenningsen.

 

Tusind tak til Eva for en ihærdig indsats gennem tre år og velkommen tilbage til Heidi.

 

 

Status er fortsat, at vi er absolut fortrøstningsfulde – også for SADFs fremtid – og vi arbejder målrettet videre på at holde jer opdateret i videst muligt omfang.

 

 

Det bedste ønsker om sundhed og solskin til jer alle

Bestyrelsen