fbpx

Pressemeddelelse til brug ved genåbning – NU MED LINK DER VIRKER

Vi sender her en pressemeddelelse, som alle SADF-fodplejere kan bruge, når vi igen må åbne  vi kender endnu ikke datoen. Dette som en hjælp til at skabe fokus på netop dig og din virksomhed.

 

Vi håber at rigtig mange af jer vil gøre brug af muligheden for at skabe synlighed om netop SADF-fodplejerne og vores arbejde. Det er nu mere vigtigt end nogensinde, at vi bruger alle de muligheder vi har for at skabe opmærksomhed på vores fag og faglighed.

 

Bemærk:

 

  • Pressemeddelelsen er en skabelon. Læs den grundigt igennem, indsæt det er passer på dig og din virksomhed inden du sender den til din lokale ugeavis. Det er markeret med rødt, hvor du skal indsætte navn, kliniknavn, citat osv.

 

  • Når du har udfyldt oplysningerne, skal den færdige pressemeddelelse sendes til dine lokale medier. Det er vigtigt, at du sender pressemeddelelsen som en pdf-fil for at sikre den bedste kvalitet. Ligeledes bør du separat vedhæfte et billede af dig selv, som kan anvendes i forbindelse med pressemeddelelsen.

 

  • Skabelonen kan bruges både, hvis du er nystartet eller gammel i gårde og såvel af klinikbehandlere som af udekørende. Den kan også bruges selvom, du har været heldig med at få ombooket alle kunder og derfor ser ind i en fuld kalender, når vi åbner igen. Her kan du tilpasse dit citat, så du får gjort opmærksom på, at du ikke ville kunne tage imod alle kunder fra dag ét.

 

  • Husk du kan udfylde skabelonen med dine oplysninger og dele den på din virksomheds facebook-side og på din hjemmeside, hvis den lokale ugeavis ikke vil bringe den.

 

Du finder pressemeddelelsen her: link

 

Vi håber du vil være med til at bakke om en mulighed for, at vi som SADF-fodplejere kan blive endnu mere synlige.

 

 

Hvis din pressemeddelelse bliver bragt

Hvis du lykkes med at få pressemeddelelsen i avisen, så send os gerne et foto af den konkrete artikel, når den ses i avisen – husk at skrive, hvilken avis den var i.

Er du så heldig at pressemeddelelsen bringes online, så send også gerne et link hertil og del også gerne alle de steder du har mulighed for det.

Billeder af pressemeddelse, links eller andet kan du sende til info@danskefodplejere.dk

 

Bedste hilsner

Bestyrelsen