fbpx

Online netværksmøder – vi gør det igen

Online netværksmøder – vi gør det igen

Vi har i tirsdags afholdt 6 online netværksmøder, hver med op til 8 deltagere. Tilbagemeldingerne har været meget positive og alle har givet udtryk for at de gerne deltager igen.

 

Lige nu er det måske særlig værdifuldt at mødes med kolleger og udveksle gode idéer og tanker. Det viser sig jo, at vi meget langt hen ad vejen har de samme overvejelser, og at vi både bliver klogere på hinanden, men også får ny og nyttig viden med.

 

SÅ – derfor gør vi det igen 🙂

 

De næste møder bliver afholdt i uge 8 – naturligvis forudsat at vi til den tid stadig er nedlukkede.

 

Tirsdag den 23.2 – kl. 10.00 – 11.30

Tirsdag den 23.2 – kl. 20.00 – 21.30

 

 

Tilmelding

Der kan være 12 deltagere på hvert online møde, som vil foregå via Google Meet (altså IKKE messenger, som vi gjorde sidst).

 

Du tilmelder dig ved at besvare dette nyhedsbrev – HUSK at oplyse ønsket tidspunkt for deltagelse.

 

Vi hører rigtig gerne fra jer, hvis I har forslag til emner vi skal drøfte. Ud fra jeres forslag laver vi en kort agenda for mødet og ordet vil derudover være frit. Vi håber dermed at kunne komme så langt omkring de emner, der fylder hos netop jer, som muligt.

 

Et par vigtige ting at huske på.

 

  • Brug hovedtelefoner

Lyden bliver bedst og uden for megen baggrundsstøj, hvis du bruger hovedtelefoner eller ”in ear plugs”, der skal dog helst være mikrofon på.

 

  • Hvordan deltager du

Hver mødeleder (et bestyrelsesmedlem) opretter et møde på Google Meet, med de specifikke deltagere i hver gruppe. Du vil modtage en mail fra mødelederen, med et link til deltagelse i mødet.

 

  • Er du i tvivl om hvordan man gør

Hvis du klikker på dette link, så er der en rigtig god og udførlig beskrivelse af hvad du skal gøre, hvilke browsere du kan bruge og mere 🙂

 

Vi håber at rigtig mange af jer igen har tid og lyst til at deltage.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen