fbpx

Online ERFA-møder i SADF

Som lovet på årets generalforsamling, så har SADF sat nye rammer for at afholde ERFA-møder digitalt. Hermed bliver der mulighed for, at alle SADF Fodplejere kan være med, uanset hvor i landet man bor og på tværs af de interesser, vi alle har.

Vi har samlet op på indkomne idéer, som vi efterlyste på Facebook og de første tre emner ses nedenfor.

Første møde vil være tirsdag d. 2. november 2021 fra kl. 19-20.30

  • Tema: Klinikfællesskab og udlejning af stol og lokaler

Mie Kristensen inviterer

Andet møde vil være onsdag d. 24. november 2021 fra kl. 19.00 til 20.30

  • Tema: Selvtillids-boost til selvstædige

Lisbeth Reksle inviterer

Tredje møde vil være januar 2022 fra kl. 19.00 til 20.30 – Eksakte dato kommer senere.

  • Tema: Cryopen

Dorte K. Andersen inviterer

Da de digitale møder arrangeres af SADF, så vil der være et bestyrelsesmedlem med til hvert møde i første omgang, hvor det er denne, der indkalder og sætter rammerne for afholdelse af mødet, men hvor de ønskede temaer overordnet er idéer fra jer medlemmer.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til Lisbeth@danskefodplejere.dk, hvori du skriver, hvilket ”Tema” du ønsker at deltage på, samt hvilken dag dette afholdes.

Du vil modtage en indkaldelse i dagene op til mødet, hvis du er en af de første der har fået en plads. Indkaldelsen (som er på mail) besvares retur med eksempelvis ”modtaget”. Således sikre vi os, at de inviterede har set, at de er med. Bemærk, at der ved mødelinket kommer en mail fra et af bestyrelsesmedlems private Gmail og ikke @danskefodplejere.dk. Dette link, skal du skal åbne op 5 min før mødet starter, men husk at tjekke op på at du er med på lyden og mikrofonen inden start.

For at alle kan komme til orde og få mest muligt ud af ERFA-mødet, så er der 6 pladser til hvert møde, hvor bestyrelsesmedlemmet tæller som den syvende deltager.

De ovenstående temaer er ud fra jeres ønsker, der er indkommet på et opslag på Facebook fra medlemmer. Men har du et emne, du gerne vil have drøftet, så skriv gerne til info@danskefodplejere.dk, og vi tager det med i puljen til fremtidige ERFA-møder. Da der er begrænsede pladser, så vil det være efter først til mølle-princippet, så det er med at holde øje med nyhedsmailen, når der udkommer nye datoer for de digitale ERFA-møder.

 

Vel mødt på skærmen.

De bedste hilsner

Bestyrelsen