fbpx

Ny dato for generalforsamling 2020 – på Kursuscenter Severin, Middelfart

Sæt kryds i kalenderen 15. august

Corona kom desværre på tværs af vores årsmøde og generalforsamling her i april. Men nu vil vi gerne sætte et kryds i kalenderen lørdag den 15. august.

Her vil vi invitere jer til SADFs generalforsamling på Kursuscenter Severin i Middelfart, hvor årsmødet skulle have været afholdt. Det er en foreløbig dato, som selvfølgelig afhænger af, at forsamlinger i den størrelsesorden er tilladt i august.

Årsmødet i sin sædvanlige form bliver ikke til noget i år. Desværre, er vi nødt til at aflyse messen, festmiddag osv. bl.a. af økonomiske årsager. Aflysningen af arrangementet i april kom desværre til at koste os en del, selvom vi ikke selv var herre over situationen. Hverken foreningen eller Severin Kursuscenter har mulighed for at søge kompensation for tabet.

Vi vender selvfølgelig tilbage med årsmøde og messe i april næste år.

Selve generalforsamlingen bliver i år afholdt på en eftermiddag. Her vil vi så vidt muligt også forsøge at planlægge et fagligt indlæg. Det får I alt sammen mere at vide om, når tiden nærmere sig.

Lige nu håber vi, at du vil markere den 15. august i kalenderen, og så glæder vi os til, at vi alle kan være samlet igen.

De bedste hilsner

Bestyrelsen