fbpx

Nedlukning forlænges og lidt om det vi arbejder med lige nu.

Efter pressemødet i går aftes står det desværre klart, at vi fortsat er underlagt en tvangslukning og skal holde vores klinikker lukket.

 

Nedlukningen gælder til og med den 28.2.2021

 

Reglerne for udebehandling er fortsat, som beskrevet i tidligere nyhedsbreve.

 

Vi er på ingen måde i tvivl om, at forlængelsen for alvor sætter mange under pres. Både menneskeligt og økonomisk har det store konsekvenser, ikke bare for os, men i hele verden. Corona er en unfair modstander, og når spillereglerne ændres i takt med, at vi begynder at forstå spillet, så vokser frustrationen. Vi håber, at I ikke vender frustration til fortvivlelse, men finder vilje og vej til at komme igennem. Der ER lys forude, selvom det umiddelbart kan føles som om, nogen lige har slukket for de næste fire uger.

 

Online netværksmøder

Vi arbejder på at kunne etablere online netværksmøder i de kommende uger. I hører nærmere, så snart vi har noget mere konkret at melde ud.

 

Rekrutteringskampagne

I bestyrelsen finder vi styrke og kræfter i fortsat at kunne udvikle SADF. Det gør vi bl.a. ved – sammen med Ann Warren fra Kalb – at have lavet en rekrutteringskampagne, som lige er skudt i gang på Facebook. Det er annoncer og altså ikke opslag på SADFs side, og du kan kende dem, ved at der står ”sponsoreret” øverst. Annoncerne er rettet mod særlige målgrupper, og derfor er det ikke sikkert, vi alle ser alle opslag. Når og hvis du ser dem, så må du meget gerne både ”synes godt om” og dele 🙂

Når vi kan og må mødes igen, laver vi små film, som skal gøre annoncerne endnu mere attraktive og iøjnefaldende.

 

 

Danske Soloselvstændige

Interesseorganisationen Danske Soloselvstændige blev etableret i 2020. De har siden etableringen kæmpet en indædt kamp for soloselvstændige og mikro-virksomheder på tværs af brancher – indtil nu primært ift. kompensationsmuligheder. Vi har fulgt dem og ser, at de skaber resultater og overvejer derfor, om de kunne være et talerør, også for os.  Vi har derfor spurgt, om vi som brancheforening kan blive medlem og dermed stå stærkere sammen. Vi er den første – næppe den sidste – brancheforening, der retter henvendelse til dem, derfor har de brug for at vende spørgsmålene i deres bestyrelsen. Vi afventer at høre nærmere.

På samme måde har vi rettet henvendelse til SMVdanmark, som er talerør for små og mellemstore virksomheder i Danmark. De er p.t. 70 medlemsorganisationer og 18.000 medlemsvirksomheder. Den store udfordring ligger i, at et medlemskab for SADF vil koste et godt stykke over 200.000 kr. Det er ikke vores indtryk, at vi vil kunne få udbytte af et samarbejde, der på nogen måde modsvarer den pris, hvorfor vi ikke arbejder videre med den idé.

 

Med ønsket om en god weekend fra alle os til alle jer.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen