fbpx

Medlemsinfo – hvem er SADF

[vc_row][vc_column][vc_column_text]SADF er til for os alle – også under Corona-krisen

Som brancheforening varetager SADF både faglige og erhvervsmæssige interesser for professionelle fodplejere i hele Danmark. SADF er os alle sammen, og det gælder naturligvis – og især også – under den aktuelle Corona-krise.

SADFs mål er kort og godt at være et fælles fagligt ståsted for professionelle og fagligt veluddannede fodplejere. For det er netop, hvad vi alle sammen er. Helt konkret betyder det, at vi i SADF arbejder med at udbrede kendskabet til SADF-fodplejernes faglighed, både blandt almindelige borgere, mens bestemt også i forhold til myndigheder, medier, beslutningstagere og politikere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6217″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Lige nu har danskerne desværre ikke adgang til vores ydelser. Men det betyder ikke, at arbejdet i SADF står stille. Faktisk arbejder bestyrelsen på højtryk på at gennemskue nye retningslinjer, forskellen på diverse hjælpepakker og være i kontakt med jer. Som demokratisk valgt bestyrelse er det vores opgave at styre SADF og medlemmerne så godt gennem krisen som muligt. Og lige nu foregår det via onlinemøder, henvendelser til diverse styrelser og kommunikation på mange forskellige platforme.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Samtidig står vi i bestyrelsen med de samme bekymringer og udfordringer, som alle andre fodplejere. Vores klinikker er lukkede, vi hjemmeunderviser vores mindre børn eller hjælper de lidt ældre børn hjem fra drømmerejsen, der pludselig blev afbrudt. Vi er også bekymrede for om vores klinikker overlever, og hvor længe krisen varer. Corona fylder meget hos alle SADF-medlemmer, og desværre har vi ikke svarene på alle jeres spørgsmål. Bestyrelsen har samme udgangspunkt som dig og alle andre medlemmer – vi er fagligt dygtige fodplejere – og vi ikke har adgang til et sekretariat af jurister, økonomer eller revisorer. Bær derfor over, når vi ikke kan svare specifikt på alt det, I forståeligt nok gerne vil have os til at hjælpe med i øjeblikket.

Arbejdet i SADF er intensiveret betragteligt på grund af krisen og lukningen af klinikkerne, og det er måske vigtigere end nogensinde, at vi professionelle fodplejere har en brancheforening i ryggen – også når hverdagen vender tilbage.

Vi er i kontakt med rigtig mange af jer i øjeblikket. Situationen er svær og alvorlig for mange af os. Alligevel har mange af jer overskud til at vise opbakning til os som bestyrelse og anerkende den helt nye og uventede virkelighed, vi pludselig står overfor. Som samlet bestyrelse vil vi gerne sige tusind tak for opbakningen – og så glæder vi os – som alle andre – til, at tingene vender tilbage til mere normale tilstande.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Mød bestyrelsen 

Har du mødt den nuværende bestyrelse i SADF? Ellers kan du hilse på os lige her:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Linda Dam Havmøller, 52 år og formand for SADF siden 2018. Driver Klinik Himmelblå i Løgumkloster, hvor hun også bor med sin mand og to børn på 11 og 13 år. Linda er uddannet i 2012 og har været medlem af SADF siden sin tid som fodplejelev. I bestyrelsen arbejder Linda især med kommunikation til myndigheder og andre beslutningstagere, nyhedsbreve, fagblad, medlemshenvendelser og så er det hende, der forsøger at holde det store overblik over alle foreningens aktiviteter.

”Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at et stærkt fagligt og kollegialt fællesskab er afgørende for, at vi som faggruppe opnår den anerkendelse, vi fortjener. Det kan siges ganske kort – sammen står vi stærkest. Det har Corona-krisen slået fast med syvtommer søm, ikke bare for os som SADF-fodplejere, men for hele Danmark”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”6213″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dorthe Källberg Andersen, 52 år og næstformand i SADF. Bor i Tårnby på Amager med sine to 18-årige sønner. Driver Klinik Källberg og arbejder derudover som security-medarbejder i Københavns Lufthavn. Har været uddannet fodplejer siden 2015 og siddet i bestyrelsen siden 2018. Dorthe er juridisk kontaktperson, og dermed også hende, der oftest har næsen i bøgerne ift, at få viden om og indsigt i love og bekendtgørelser, der er væsentlige for vores fag og uddannelse.

”Jeg vælger at se mig selv om én af SADFs godt 420 medlemmer og ikke kun én af dem i bestyrelsen”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4821″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dyveke Grønbæk, 44 år og været med i bestyrelsen i 6 år. Bor i Ikast hvor hun også driver klinikken Hos Dyveke. Sammen med sin mand Kenneth har hun tre børn, hvor de to yngste stadig bor hjemme. Blev uddannet fodplejer i 2009. I bestyrelsen er Dyveke kasserer og tager imod ind- og udmeldinger.

”Jeg er meget engageret i SADF, fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi står sammen i fælles flok, så “folk” kan finde ud af, hvor go’e vi er. Sammen er vi stærkest.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4822″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mie Højbjerg Kristensen, 38 år og medlem af bestyrelsen siden 2019. Bor i Snæbum nær Hobro og driver sammen med sin søster Hanne’s Fodklinik i Klejtrup. Har siden sine helt unge år været kæreste med Cliff og sammen har de tre børn på 6, 10 og 12 år. Er uddannet sygeplejerske og blev uddannet fodplejer i 2015. I bestyrelsen står Mie blandt andet for kontakten til fodplejeskolerne, elevtemadag, planlægning af kurser samt skriver fagartikler til fagbladet.

”Jeg synes, det er fantastisk at få lov til at være med til at navigere det gode skib ”SADF” i en retning, hvor medlemmerne får mest muligt for kontingentet – både fagligt og kollegialt og ikke mindst menneskeligt i en krisetid ”.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”4825″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Lisbeth Ingeborg Reksle, 58 år og medlem af bestyrelsen siden 2019. Gift med Ole og er mor til Lise på 30 år og Hans-Jacob på 27 år. Bor i Esbjerg og driver Reksle Fodpleje på fuld tid. Blev uddannet fodplejer i 2015 og har tidligere arbejdet som driftsleder og haft eget kvægbrug i 22 år. Er sekretær i bestyrelsen og har ansvaret for sporeprøver.

”SADF er for mig et vigtigt omdrejningspunkt for mit arbejde som fodplejer, derfor er det så elementært – jeg er ikke “bare” en lægeeksamineret fodplejer, men en SADF-fodplejer, som står for høj faglighed, høje hygiejne krav og øje for det hele menneske”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2482″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Heidi Veien, 53 år og netop genindtrådt i bestyrelsen. Bor i Vojens, hvor hun driver klinikken VELværelset. Er gift på 19. år med Poul, som hun har tvillinger på 16 år sammen med. Har været medlem af SADF siden 2012 og en del af bestyrelsen i sammenlagt cirka 4 år – dog fordelt over tre gange.

”Jeg er medlem af SADF, fordi jeg synes, det er vigtigt at have en brancheforening, som kan “gøre meget arbejde for mig” Jeg har fra første stund ikke været i tvivl om, at jeg skulle være med i en brancheforening, på den måde føler jeg også, jeg har kollegaer.”[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”769″][/vc_column][/vc_row]