fbpx

Lukning af klinik

Vi hjælper hinanden i en svær tid

 

Vi har sagt det før, og nu gentager vi for en sikkerheds skyld: Alle SADF-fodplejere SKAL holde deres klinikker lukket, ligesom alle udebehandlinger skal aflyses. Det midlertidige forbud gælder indtil videre frem til den 30. marts 2020, og vi er alle i samme båd.

 

Forbuddet gælder AL fodpleje. Du må IKKE foretage nødbehandlinger – heller ikke, selvom du bare gerne vil hjælpe. Har du kunder, der har akut behov for hjælp, skal disse henvises til egen læge eller til en statsautoriseret fodterapeut. SADF har været i kontakt med Sundhedsstyrelsen, som bekræfter vores tolkning af retningslinjerne.

 

Vi er alle i en svær situation på grund af Corona-krisen, og vi vil gerne opfordre til, at vi hjælper hinanden med at holde styr på regler og påbud, som lige nu kan ændre sig fra den ene dag til den anden. Ser du kolleger, der ikke har lukket, så prik dem venligt men bestemt på skulderen, og bed dem lukke ned øjeblikkeligt. Henvis også gerne til SADF og vores nyhedsmails. Det falder tilbage på os alle som faggruppe, hvis én ikke lytter til myndighederne.

 

Mulighed for eksklusion

Oplever vi medlemmer, der ikke overholder det midlertidige forbud, har vi mulighed for at ekskludere vedkommende jf. foreningens vedtægter (§ 4.2, §6.2 og §6.3). Det håber vi ikke på nogen måde at skulle gøre brug af, men vi kan blive tvunget til at gribe til handling.

 

Den nuværende situation handler også om, at vi ser fremad –  til den anden side af Corona-krisen. Der står vi SADF-fodplejere stærkest, når vi alle har ageret etisk og ansvarligt korrekt.