fbpx

Hjælpepakker – Dinero

 

Hjælpepakker – hvor passer jeg ind?

 

Vi modtager mange forespørgsler i øjeblikket, særligt om de hjælpepakker staten har stillet til rådighed. Vi forstår jeres frustration fuldt ud, og prøver at hjælpe det bedste vi kan.

MEN hvor gerne vi end ville, har vi ikke kompetencerne til at hjælpe jer med udregninger og modeller for, hvordan hver enkelt af jer får overblik over netop jeres økonomiske situation. Når og hvis vi får adgang til mere konkrete beregningsmodeller, så deler vi dem selvfølgelig med jer.

 

Heldigvis er der mange andre, der stiller deres ekspertise til rådighed – og ganske gratis ovenikøbet.

 

Dinero, som laver regnskabsprogrammer, har lavet en meget enkel og let forståelig guide, som vi kan anbefale jer at bruge. Her klikker man sig gennem nogle ganske få spørgsmål og bliver dermed guidet til de hjælpepakker, der kan være relevante. Du finder guiden her: www.dinero.dk/coronavirus

 

Du kan på siden også få svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå i kølvandet f.eks.: Hvad regnes som faste udgifter? Hvornår kan jeg søge? Skal jeg betale skat af min kompensation?

 

Vær opmærksom på, at Dinero på nuværende tidspunkt ikke har svar på alle spørgsmål. De oplyser, at de holder deres side opdateret i det omfang, der kommer ny information. – og vi kan se, at de er langt fremme med svar på rigtig meget.

 

Hvis Dineros guide ikke er det rigtige sted at få overblik for dig, så er der råd at hente hos din revisor og sandsynligvis også i din bank, som måske kan hjælpe med en beregning af netop din økonomi. Du kan også kontakte dit lokale Erhvervshus og søge svar på dine spørgsmål.

 

Du finder listen over erhvervshuse på www.virksomhedsguiden.dk på siden ”Kompensation og hjælp til din virksomhed”. Virksomhedsguiden har ligeledes en hotline, der kan kontaktes på tlf.nr. 7220 0034.

 

Med håbet om, at ovenstående kan hjælpe dig videre ift. et økonomisk overblik over netop din situation.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen