fbpx

Hjælpepakke

 

Søg rådgivning hos din revisor

Corona-krisen har ramt os alle, men der er heldigvis også rigtig mange ting i gang, som forhåbentlig ender med at hjælpe mange af os. Politikerne har allerede udarbejdet et række hjælpepakker. Blandt andet til soloselvstændige, som mange af jer er.

Præcist hvordan du gør bedst, kan vi i SADF desværre ikke svare dig på. Bestyrelsen består af fodplejere – akkurat som dig selv – og vi er ikke hverken revisorer, jurister eller økonomer. Desuden så kan I som SADF-medlemmer have indrettet jeres virksomheder på mange forskellige måder. Derfor er det ikke muligt at lave én klar anbefaling, der dækker alle medlemmer.

Mange ting er formentlig ikke på plads i detaljer endnu, og situationen udvikler sig stadig dag for dag. Lige nu er vores bedste råd, at du holder dig opdateret via www.virksomhedsguiden.dk samt kontakter din revisor, der kan rådgive dig i forhold til din helt konkrete situation.

Vi holder jer selvfølgelig stadig opdateret, som krisen udvikler sig – og forhåbentlig også aftager igen. Indtil da holder vi sammen ved at holde afstand