fbpx

Handelsbetingelser

Fortrydelsesret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler i SADF’s webshop.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. a) har modtaget din vare (vi kan se dato for levering via track and trace)
  2. b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal sendes til: info@danskefodplejere.dk

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden, forinden via mail, at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Medlemmer i den siddende bestyrelse for Sammenslutningen af Danske fodplejere (SADF) har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til www.danskefodplejere.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Sammenslutningen af Danske Fodplejere (SADF) via e-mail info@danskefodplejere.dk

 

Betaling:

SADF modtager online betalinger med Dankort, VISA, Master, Maestro og Mobile Pay. Der kan i webshoppen kun betales via kreditkort.

 

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes.

 

Alle beløb på hjemmesiden er inkl. moms og valutaen er Danske kroner (DKK)

SADF benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol, hvilket betyder, at dine data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Levering:

Leveringstiden for din ordre er 1-5 hverdage, dog kan der i visse tilfælde være længere leveringstid. I tilfælde af længere leveringstid/ udsolgte varer, vil vi kontakte dig og finde en løsning.

SADF afsender varer på følgende vis: Afhentning efter aftale, GLS-Privat, GLS-pakkeshop, PostNord-Privat, DAO- direkte, DAO-pakkeshop. Fragtprisen er fast. Hvis ikke andet er noteret sendes pakken direkte til oplyste adresse. 

Du vil modtage et TRACK and TRACE nr. så du kan følge din pakke fra vores lager og hjem til dig.

Der vil blive brugt genbrugsemballage, for at holde udgifterne nede og skåne miljøet.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Vi anbefaler at sende pakken med track and trace nummer eksempelvis med Dao eller GLS. Varen skal sendes direkte til:

SADF – Mie Kristensen.

Hvilsomvej 9, Snæbum

9500 Hobro

Mail: info@danskefodplejere.dk

 

 

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og i original emballage.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering hos dig.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, eller beskadiget, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet eksklusiv leveringsomkostninger, hvis ikke fejlleveringen er forårsaget af SADF. Ved evt. værdiforringelse fratrækkes dette købsbeløbet (Dette er en vurderingssag, som vi afgør, når vi har varen i hænde).

Pengene vil blive overført, når vi har varen i hænde og med bankoverførsel.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes forsvarligt og i original emballage til:

SADF – Mie Kristensen

Hvilsomvej 9, Snæbum

9500 Hobro

 

Hvis du ønsker selv at levere på adressen, kan dette ske efter forudgående aftale på mail: info@danskefodplejere.dk

 

Hvad skal du sende med tilbage?

Foruden varen skal du vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, samt skrive registreringsnummer og kontonummer som vi skal refundere beløbet på.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller sendt til udleveringssted.

Reklamationsret

Når du handler på www.danskefodplejere.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af slitage eller en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal du reklamere?

Du skal reklamere efter, at du har opdaget manglen ved varen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

SADF – Mie Kristensen

Hvilsomvej 9, Snæbum

9500 Hobro

Mail: info@danskefodplejere.dk

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er – så detaljeret som muligt- samt vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i original og forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vi anbefaler at sende med track and trace nummer.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Sammenslutningen af Danske Fodplejere pr mail: info@danskefodplejere.dk

 

Der tages forbehold for udsolgte varer samt skrivefejl.

 

Generelle forretningsbetingelser

Ved køb på www.danskefodplejere.dk webshop accepterer du ovenstående betingelser og forpligter dig til at overholde dem.

Vi takker for dit køb, og håber du bliver glad for din vare.

Sammenslutningen af Danske Fodplejere