fbpx

Fortsat nedlukning, samt info om betalingsservice

Nedlukning af liberale erhverv – herunder fodpleje – til og med den 17. januar 2021.

 

Som de fleste af jer nok har hørt på aftenens pressemøde, bliver de nuværende restriktioner forlænget til og med den 17. januar.

 

Det betyder, at vi som fodplejere fortsat skal holde vores klinikker lukkede.

 

Vi henviser til vores nyhedsbrev udsendt den 16. dec., der går mere i dybden med emnet. Kan du ikke finde mailen i din mailboks, så kan alle nyhedsbreve læses på hjemmesidens lukkede medlemsforum.

 

 

Betaling af kontingent i januar – tilmelding til betalingsservice

 

Vi har som tidligere informeret været nødt til at indgå en ny og mere omfattende aftale med betalingsservice, for at lette processen fremadrettet. Du har tidligere modtaget nyhedsbrev, hvor vi har bedt dig tilmelde til betalingsservice på ny. Det har langt de fleste gjort, dog oplever flere, at de alligevel IKKE kan se på deres betalingsoversigt for januar, at betalingen opkræves. Hvis du er én af dem, så vi du i stedet modtage et girokort med kontingent for 1. halvår. Vi beder dig ved betaling af dette tilmelde betalingsservice som vanligt.

 

Vi beklager, at det ikke går helt så nemt som ønsket at få det nye system til at fungere og understreger samtidig, at vi selvfølgelig IKKE pålægger gebyr for girokort-indbetalinger i denne omgang.

 

Vi ønsker dig og dine et godt og bedre 2021 og håber på, at vi alle snart kan trække i arbejdstøjet igen.

 

Bedste hilsner

Bestyrelsen