fbpx

TRE metoden introduktion Kroppens evne til selvhelbredelse – Mandag d. 11 december 2023 9:00-16:00 (Helle Roed – Hobro)

Afholdes d. 11. december 2023
kl. 9:00 - 16:00


På dette kursus vil du lærer TRE metoden – Spændings- og Traumeforløsende øvelser.

TRE står for Tension and Trauma Releasing Excercises – på dansk Spændings- og Traumeforløsende øvelser. Metoden er udviklet af Dr. David Berceli, til at forløse kroniske spændinger i kroppes muskulatur og bindevæv, som følge af stress og traumer.

TRE er en enkelt og meget effektiv metode, som du uden videre vil kunne bruge i det daglige, til at bringe dig selv i en mere rolig og nærværende tilstand sammen med dine klienter.

Vi vil gå øvelserne grundigt igennem og gennemføre dem 2 gange, så du efterfølgende er i stand til at lave dem på egen hånd.

Metoden består af 7 enkle øvelser i form at milde stræk af kroppens muskulatur (herunder specielt Psoas musklen) – som er designet til at aktiverer en mild sitren/vibration i kroppen, som kaldes NEURUGEN TREMOR.

Neurogen Tremor er kroppens automatiske og instinktive evne til nedbringe høje energiniveauer i krop og nervesystem som følge af stress respons; og genetablere afspænding, ro og balance i både krop og sind.

På kurset vil du også få en enkel og letforståelig indføring i den Polyvagale teori, jvf. Stephen Porges. Den Polyvagale teori fortæller om nervesystemets opbygning og funktion i relation til vores overlevelse. Hvordan vi kropsligt og instinktivt reagerer ved tryghed, ved utryghed og ved trusler/farer.

Almindeligvis opleves øvelserne forløsende, afspændende og behagelige.
Øvelserne har desuden vist sig effektive til at lindresymtomerne ved autoimune sygdomme som f.eks. sclerose, fibromyalgi.

Kurset er for alle behandlere.

Kurset er godkendt og giver RAB point ved bl.a. Danske Terapeuter og ZCT.

Underviser: Solveig Hjertmann
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Tid: kl. 9.00 til kl. 16.00 ( 7 lektioner)
Pris: 1700 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.