fbpx

Massage til babyer og småbørn Bliv underviser i baby- og børnemassage – Fredag d. 2 februar 2024. Kl. 9:00-16:00 (Helle Roed – Hobro)

Afholdes d. 2. februar 2024
kl. 9:00 - 16:00


Skal du være underviser i baby- og børnemassage til forældre med børn, eller vil du bruge massage som en del af din behandling i klinikken til babyer og småbørn, vil du efter kurset her føle dig godt rustet til det.

Babymassage er en dejlig samværsform, som giver en intens kontakt, hvor forældre og børn gennem berøring lærer hinanden at kende endnu bedre. Samtidig kan det være med til at styrke børnenes motorik, stimulere kredsløbet og samtidig virke beroligende på børnene.

Der vil på kurset blive vist et program for, hvordan du kan give babymassage på de helt nyfødte babyer. Der vil komme babyer, så babymassagen vil blive demonstreret “live” på babyer.

De lidt større børn har også stor behov for at få nærhed og omsorg. Den del af kurset vil kunne bruges i klinikken, når der kommer børn, men også hvis du som behandler vil ud i mødregrupper for de større børn, sportsklubber eller andet.

Småbørn med astma, luftvejsproblemer og fordøjelsesproblemer vil i mange tilfælde kunne have glæde af massage, evt. sammen med ændring i kosten. Børn med uro og koncentrationsbesvær, har ofte stor gavn af den beroligende og afslappende massage. Allerede fra børnehavealderen er der børn, der har spændinger i ryggen og nakken, som massagen vil kunne afhjælpe. Har du lyst til at give massage til den gruppe af småbørn og give gode råd til forældrene i klinikken, vil også her kunne hente inspiration fra kurset.

Udover selve massagedelen, vil der være nogle massagelege, som er en anden måde at skabe den positive kontakt til børnene og den positive berøring, som kan gavne deres selvtillid mm.

Der vil være praktik på kurset, hvor I skal bl.a. skal ”lege børn” og give hinanden massage og lave nogle massagelege.

Tidligere kursister udtaler:
“Ekstremt lærerigt og genbrugeligt” Jasmin Frida Jessen
“Super godt og brugbart” Karina
“Meget brugbart – Kompendie der let kan omsættes til praksis” Gerd

Underviser: Helle Roed
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Fredag den 2. februar 2024
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.700 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.