fbpx

Kursus i “Vortebehandling med Hydrozid” – Onsdag d. 27. marts 2024 kl. 9:00 – 15:00. (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 27. marts 2024
kl. 9:00 - 15:00


Lær at behandle fodvorter med beskæring og frost…Forekomsten af fodvorter skyldes en virusinfektion i huden. Behandling af fodvorter kræver tålmodighed.Vortebehandling med Hydrozid er meget effektiv og sammen med beskæring slipper din kunde hurtigere af med vorter.

På kurset vil du blive undervist af sygeplejerske med speciale i kyroterapi, hvilket betyder behandling med frost samt få en bred teoretisk viden om fodvorter og virusinfektion i huden.Du undervises i praktisk brug af Hydrozid, så du bliver tryg i behandling.

Kurset er på i alt 7 lektioner, der evt. kan tælles med i ansøgningen om R.A.B-Registrering og SKATs krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Sygeplejerske Michelle og SADF-Fodplejer Alice.Målgruppe: Fodplejeelever og uddannede Fodplejere.

Tilmelding:Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.Betaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.Du er sikret en plads på kurset, når din indbetaling er modtaget og registreret af skolens bogholderi.

Du har 10 hverdage til at imødekomme betaling efter din tilmelding, hvorefter vi tillader os at slette dig fra deltagerlisten igen.Hvis du fortryder dit køb og du har betalt for en plads på et kursus, kan du få kursusgebyret refunderet indtil 8 hverdage før første kursus dag. Herefter er tilmelding bindende.

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.