fbpx

Kursus i “Smertebehandling med Akupunktur” – Fredag d. 24. november kl. 9:00 – 15:00. (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 24. november 2023
kl. 9:00 - 15:00


Giv smertelindrende akupunktur

Du vil på kurset lærer at udøve smertelindrende behandling til kunden.Går man med vedvarende smerter, kan det påvirke både psyke og omgangskreds. Det kan f.eks. være led-, muskel- eller hovedpinesmerter samt hælspore og tennisalbue.

Der undervises i teorien bag Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) samt den praktiske udførelse af håndværket. Kurset er på i alt 7 lektioner.Underviseren har bred praktisk og undervisningsmæssig erfaring og er uddannet akupunktør og sygeplejerske, hvilket sikrer et højt fagligt niveau.Lektionerne består af både teori og praktiske øvelser (behandling med nåle og perma-nåle).Kurset kan tælles med i ansøgningen om RAB-registrering og SKATs krav til momsfritagelse.

Der udstedes diplom ved aktiv deltagelse i undervisningen.Undervisningsmateriale udleveres på kurset og er inkluderet i prisen.Kurset er på i alt 7 lektioner bestående af teori og praktiske øvelser.Kurset kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Akupunktør, Sygeplejerske og Alternativ behandler.Målgruppe: Behandlere med en terapeutisk eller sundhedsfaglig uddannelse, som ikke er uddannet akupunktører.

Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.Betaling ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit navn i tekstfeltetDu er sikret en plads på kurset, når din indbetaling er modtaget og registreret.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.