fbpx

Kursus i “Qigong – bevægelser der giver energi” – Onsdag d. 1. september kl. 9.00-15.00. (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 1. september 2023
kl. 9:00 - 15:00


Qigong – Bevægelser der giver energi, afstresser og healer. Kurset afholdes Online og du er med via PC, Mobil eller Tablet.

Qigong kan oversættes til energigymnastik, hvor man laver bevægelser, tankekoncentration og vejrtrækningsøvelser, som løsner op for blokeringer i kroppens energibaner.Dette giver ro og balance i kroppen. Der udstedes diplom for deltagelse i undervisningen.Underviseren har stor erfaring i et bredt spekter af helse og terapi.Undervisningsmateriale udleveres på kurset og er inkluderet i prisen.

Kurset er på i alt 7 lektioner og kan tælles med i ansøgningen om RAB-godkendelse og Skat’s krav til momsfritagelse.

Kurset kan følges af alle. Det kræver ingen særlige kvalifikationer udover motivation og engagement.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Qigong Instruktør & ZoneterapeutMålgruppe: Alle med interesse for ro og nærvær.

Tilmelding:Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten på telefon 4014 5454 eller på mail info@viborghelsepraktik.dkTilmelding samt betaling er bindende, og kan ikke ændres.Betaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.Du er sikret en plads, når din indbetaling er registreret.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.