fbpx

Kursus i “Magnet- og Laserterapi” – Lørdag d. 18. november kl. 9.00-15.00.

Afholdes d. 18. november 2023
kl. 9:00 - 15:00


Magnet- og Laserterapi kursus

Opdag de mange behandlingsmuligheder inden for Magnet- og Laserterapi med dette intensive kursus!

Ønsker du at lære mere om, hvad Magnet- og Laserterapi kan? Skolens kursus giver dig en omfattende forståelse for principperne bag Magnet- og Laserterapi, der er kendt for at accelerere naturlige helingsprocesser, helt uden nævneværdige bivirkninger.

På kurset vil du få indblik i de utallige muligheder ved at anvende Magnet- og Laserterapiens stimulerende virkning i behandlingen af forskellige tilstande, herunder:

  1. Smertelindring: Oplev hvordan Magnet- og Laserterapi kan lindre forskellige former for smerte, herunder kroniske smerter og smertefulde muskelspændinger.
  2. Led- og muskelsmerter: Lær at anvende terapien til at lindre smerter og ubehag forbundet med led problemer, som artritis, samt muskelsmerter efter skader eller overbelastning.
  3. Inflammation i led og sener: Opdag de antiinflammatoriske egenskaber ved Magnet- og Laserterapi, som kan hjælpe med at reducere inflammation og fremme helingsprocessen.
  4. Forstuvninger og andre muskelskader: Udforsk behandlingernes potentiale til at fremskynde helingen af akutte muskelskader såsom forstuvninger og træthedsskader.
  5. Sår og eventuelle brud på knogler: Oplev hvordan Magnet- og Laserterapi kan støtte helingsprocessen for sår, og i nogle tilfælde bidrage til bedre knogleheling efter et brud.

Kan man købe i Magnet- og Laserterapi udstyr?

Du vil også blive præsenteret for mulighederne for at købe eller lease ASA Magnet- og Laserapparater, og skolens samarbejdspartner, MediRobot, vil tilbyde særlige fordele samt tilbud på ASA-produkter efter kurset.

Kurset strækker sig over 7 lektioner og kan tælles med i ansøgningen om RAB-registrering samt imødekomme SKATs krav til momsfritagelse.

Tøv ikke med at kontakte skolen for yderligere oplysninger eller for at tilmelde dig dette spændende kursus.Vi står klar til at hjælpe dig på din vej mod at blive en dygtig behandler inden for Magnet- og Laserterapi.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Rådgiver og certificeret ASA-Laser konsulent, Claus Andersen.Målgruppe: Alle manuelle behandlere.

Tilmelding:Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten på tlf.: 4014 5454 eller ved at skrive i nedenstående kontaktformular.Betaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit fulde navn ved overførsel.Du har 10 hverdage til at imødekomme betaling efter din tilmelding, hvorefter vi tillader os at slette dig på deltagerlisten.Hvis du fortryder dit køb og du har betalt for en plads på et kursus, kan du få kursusgebyret refunderet indtil 8 hverdage før første kursus dag. Herefter er tilmelding bindende.

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.