fbpx

Kursus i “Kosmetisk Akupunktur” – Onsdag d. 17. maj kl. 9:00 – 15:00 (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 17. maj 2023
kl. 9:00 - 15:00


Ansigtsakupunktur, Afslapning og Antiage ved hjælp af nåle i ansigtet.Formålet med kosmetisk akupunktur er at styrke kroppens og ansigtets flow af energi – for udrensning ved uren hud, for retning af fine rynker og for en øget blodgennemstrømning, som giver en flottere udstråling af huden.

Under behandlingen benyttes små nåle, som sættes i ansigtet og enkelte steder på kroppen. Der vil blive behandlet på hinanden samt evt. frivillige.Der undervises ud fra teknikker fra Traditionel Kinesisk Medicin (TKM).Efter endt kursus dag vil du få et ekstra værktøj med dig til forskønnelse af ansigt.

Kurset er på i alt 7 lektioner bestående af teori og praktiske øvelser.Kurset kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Akupunktør og Kosmetolog.Målgruppe: Alle interesserede.

Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 40 14 54 54.Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.Betaling ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit navn i tekstfeltetDu er sikret en plads på kurset, når din indbetaling er modtaget og registreret.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.