fbpx

Kursus i “Hotstone Massage” – Onsdag d. 4. oktober kl. 9:00 – 17:00 (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 4. oktober 2023
kl. 9:00 - 17:00


Du lærer at give en blid og afspændende massage ved hjælp af varme sten.

Hotstone massage er en wellnessmassage, som er behagelig for både krop & sjæl, og får dig til at slappe af. Varme sten placeres på kroppens energicentre og er med til at skabe balance, ro og velvære.

Du lærer at massere med lange dybe strøg over hele kroppen med de varme sten. Hotstone er en gammel behandlingsmetode, hvor man benytter varme lavesten. Varmen fra stenene får musklerne til at slappe af, og sammen med blid massage er behandlingen meget afstressende og kan lindre muskelsmerter.

Kurset er på i alt 8 lektioner og kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Undervisere: Fysioterapeut og RAB-registreret MassørMålgruppe: Alle interesserede

Tilmelding:Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten på telefon 4014 5454 eller på mail info@viborghelsepraktik.dkTilmelding samt betaling er bindende, og kan ikke ændres.Betaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.