fbpx

Kursus i “Hælspore” – Fredag d. 16. juni kl. 9:00 – 15:00 (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 16. June 2023
kl. 9:00 - 15:00


Hælspore kan gøre rigtig ondt!!! – Lær at hjælpe dine kunder af med smerter og hælspore…Fascitis plantaris betyder hælspore og er et svært ord der kan være meget smertefuldt!

Kurset tager udgangspunkt i hvad hælspore er, hvad årsagen er samt hvilke behandlingsmuligheder der er for at afhjælpe kunder med smerter i hæle.

Kurset er tilrettelagt med teoretisk undervisning i hælspore-problematikker. Ligeledes vil der blive undervist i forskellige behandlingsformer, som indeholder praktiske øvelser 2 og 2.Der bliver også gennemgang af forskellige muligheder for vejledning og mersalg til kunder med smerter i fødderne.

Du vil på kurset blive undervist i:

  • Hvad er en hælspore?
  • Smerter i hælen? Hvad er årsagen?
  • Hvilken behandling kan tilbydes?
  • Hvilken vejledning kan gives?
  • Muligheder for mersalg.

Kurset er på i alt 7 lektioner, der kan tælles med i ansøgningen om RAB-godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Fodplejer og Massør.Målgruppe: Fodplejere, Massører, Zoneterapeuter og Akupunktører.

Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 40 14 54 54.Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.Betaling ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit navn ved overførsel.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.