fbpx

Kursus i “Fra Top til Tå – Velvære Massage” – Onsdag d. 20. september kl. 9:00 – 15:00 (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 20. september 2023
kl. 9:00 - 15:00


Giv dine kunder en uforglemmelig oplevelseKurset er for alle der har lyst til at give ro og nærvær.Teorien bag denne antistress behandling er, at kroppen skal beroliges og immunforsvaret højnes, gennem at skabe jordforbindelse.

”Fra Top til Tå – Velvære Massage” er en meget stille og rolig behandling hvor der arbejdes i dybden, med lette berøringer.Kunden får siddende massage af nakke og skuldre og efterfølgende fod- og underbensmassage.Behandlingen er velegnet mod stress.

Kunden sidder med fødderne i et varmt fodbad, og får en lækker hovedbunds massage, som virker antistressende på krop og sjæl.Derefter, siddende en blid nakke-, skuldermassage der løsner spændinger og stimulerer energistrømmen i kroppen.Efterfølgende massage af øvre ryg, nakke og ansigt.

Behandlingen afsluttes med fod- og underbensmassage der skaber jordforbindelse og stimulerer kredsløbet.Behandlingen fremmer udskillelsen af affaldsstoffer og det er normalt, at blive træt bagefter, denne træthed er en sund reaktion for både krop og sjæl.

Kurset er på i alt 7 lektioner, der kan tælles med i ansøgningen om RAB-godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 1.950 kr.Underviser: Alternativ behandler, Fodplejer og Massør.Målgruppe: Alle med interesse for ro og nærvær. Særlig god for massører, zoneterapeuter og fodplejere.

Tilmelding skal ske ved henvendelse til skolen på tlf.: 4014 5454 eller på info@viborghelsepraktik.dkBetaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455 – Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved bankoverførsel.Du er sikret en plads, når din betaling er modtaget og registreret.

Sted: Viborg Helsepraktik, Toldboden 1, 4. sal B, 8800 Viborg.Kontaktoplysninger, tlf.: 4014 5454 – Mail: info@viborghelsepraktik.dk

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.