fbpx

Japansk Lifting med akupressur og lymfedrænage – Onsdag og torsdag d. 17 og 18 januar 2024 Kl. 9:00-16:00 (Helle Roed – Hobro)

Afholdes d. 17. januar 2024 - 18. januar 2024
kl. 9:00 - 16:00


Ansigtsterapi
Japansk Lifting med akupressur er en ansigtsterapi hvor man kombinerer lymfedrænage, ansigts lignende zoneterapi, akupressur og vævsopstrammende massage i én behandling.

Behandlingsteknikker
Der vil på kurset blive benyttet forskellige behandlingsteknikker, som stammer både fra den gamle kinesisk medicin (TCM) og den japanske tankegang omkring kroppens balance samt orientalske inspireret terapi tilføjet et strejf af den osteopatiske tankegang.

Hvornår bruges teknikken
Mental og fysisk stress vil hyppigt lokalisere sig i ansigtsmuskulaturen og skabe øget muskel tonus, samt nedsat drænage fra de vigtige strukturer i og omkring ansigtet. Dette kan betyde at klienterne oplever smerter i nakke, kæbe eller hovedpiner, mens andre kan opleve søvnbesvær og tankemylder.

Fjerne spændinger
På kurset vil vi arbejde i dybden med at løsne muskler, øge lymfedrænagen og skabe neurologisk afslapning for klienten, og dermed fjerne eller forbygge ovenstående problematikker.
Energigivende behandling
Japansk Lifting med akupressur kan anbefales til klienter med en fortravlet hverdag, hvor for mange udfordringer og for lidt tid til afslapning eller mental opladning kan give anledning til problematikker. Det kan også gives som en dejlig afslappende og energi givende behandling, hvor dine klienter helt sikkert vil kunne mærke, hvordan roen indfinder sig i kroppen.

Underviser
Underviser på kurset er Anne Mette Meier som selv er uddannet i Japansk Lifting og arbejder som manuel terapeut og osteopat DO.

Kursus for alle behandlere
Kurset henvender sig til alle typer behandlere.

RAB point
Kurset giver RAB point ved Danske terapeuter (tidligere DA og FDZ),PA og ZCT.

Tidligere kursister udtaler:
“Anne Mette er en fantastisk underviser – glad og positiv samt konstruktiv”
” Et super godt kursus , som jeg kommer til at bruge” Dorte Pedersen
“Meget godt forhold mellem teori og praktik” Hanne L. Pedersen
“Stor ros på alle måder – underviser jeg gerne tager på kursus ved igen” Tove Krudt.

Underviser: Anne Mette Krüger-Friis Meier
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Onsdag og torsdag den 17. og 18. januar 2024
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (14 lektioner)
Pris: 2.900 kr. inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62
Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.