fbpx

Iskias og Piriformis syndrom – Fredag d. 1 december 2023 – 9:00-16:00 (Helle Roed – Hobro)

Afholdes d. 1. december 2023
kl. 9:00 - 16:00


De fleste behandlere har på et eller andet tidspunkt haft klienter eller patienter med smerter dybt inde i ballen og udstråling på bagsiden af det ene ben. Disse er mange gange frustreret, fordi de ofte får mange forskellige meninger blandt undersøgere og behandlere. Frustration går måske mest på den manglende bedring trods terapi. Næsten alle kender til nerven; nervus iskiadicus (iskiasnerven), men så er det måske underligt, at så få har god effekt af den terapi der tilbydes. Alt for tit bliver tilstanden er kronisk.

Der kan også opstå symptomer som man umiddelbart ikke forbinder med en af de to tilstande, det kan f.eks. være smerter i underlivet, tømnings smerter når man skal på toilettet og smerter omkring sacroiliacaleddet.

Nu har Jan Lasota lavet et 1-dagskursus i forståelsen for hvad iskias og piriformis syndrom er, hvori forskellene består, og vigtigst af alt, hvordan man behandler disse tilstande optimalt. Det er to vidt forskellige skader og derfor skal de også behandles på vidt forskellige måder, selvom symptomerne stort set er identiske. Husk på iskias er en nerve mens piriformis er en muskel.

På kurset vil vi gennemgå hvordan de to tilstande opstår, hvordan man undersøger og differentiere den ene skade fra den anden, hvordan de behandles effektivt, således du bagefter har et effektivt redskab i din værktøjskasse til behandling af disse tilstande.

Vi vil gennemgå behandling ved hjælp af muskel energi teknik (MET), PNF teknikker (proprioceptive neuromusculær facilitering), triggerpunkts terapi, cryoterapi, kinesiotapening, udspæningsteknikker.

Kurset er godkendt og giver RAB point ved bl.a. Danske Terapeuter og ZCT.

Tidligere kursister udtaler:
“Det er et kursus, man kan bruge med det samme til klienterne”. Marianne Kristensen
“Jeg føler mig klædt på at til gå hjem og bruge den nye viden i klinikken i morgen” Lenette Grave
“Mit favorit kursus sted, hvor alt klapper – underviser, forplejning og fagligt niveau. Meget brugbart kursus, der kan bruges straks. Masser af guldkorn” Kirsten B. borg
“Super kursus” Mette Busk

Underviser: Jan Lasota
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Fredag den 1. december 2023
Tid: Kl. 9.00 til kl. 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1.700 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.