fbpx

Diafragma kursus Kursus til behandlere – Tirsdag d. 5 december 2023 9:00-16:00 (Helle Roed – Hobro)

Afholdes d. 5. december 2023
kl. 9:00 - 16:00


Diafragmamusklen eller mellemgulvet har de fleste hørt om, men hvor meget kender du egentlig til musklens funktioner og vigtighed i kroppen?

Ikke alene er diafragmamusklen kroppens vigtigste respirationsmuskel, den har også stor betydning for, at flere af kroppens øvrige vitale systemer fungerer og kører så optimalt som muligt. Derfor vil en nedsat eller helt manglende funktion naturligvis påvirke kroppen meget og give symptomer fra flere forskellige af kroppens styresystemer.

På dette kursus, der udelukkende omhandler M. Diaphragma, vil der blive gennemgået anatomien og fysiologien omkring musklen. Der ses nærmere på mange af de forskellige faktorer, der spiller ind, når man oplever at musklen ikke arbejder korrekt længere.

Der vil endvidere blive gennemgået teknikker til behandling af strukturer, der er forbundet til diaphragma musklen, samt behandling af selve musklen med manuelle teknikker.

Underviser på kurset er Anne Mette Meier arbejder som manuel terapeut, akupunktør og osteopat DO.

Kurset henvender sig til alle typer behandlere.

Kurset er godkendt og giver RAB point ved bl.a. Danske Terapeuter og ZCT.

Underviser: Anne Mette Meier (Ost. DO, MT og akupunktør)
Sted:  Hobro (5 km. fra motorvejen, 5 min. fra banegården i bil)
Dato: Tirsdag den 5. december 2023
Tid: kl. 9.00 til 16.00 (7 lektioner)
Pris: 1700 inkl. forplejning.
Tilmelding: mail: helle@helleroed.dk, ring 40 79 56 62

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.