fbpx

”Ansigtsmassage” fredag og lørdag den 20. og 21. januar 2023 (kursuscenter Helle Roed)

Afholdes d. 20. januar 2023 - 21. januar 2023
kl. 9:00 - 16:30


Praktisk kursus i ansigtsmassage
Lær at fjerne spændinger i ansigt og hoved

Mange mennesker går rundt med spændinger i hoved og ansigt uden at få behandling for det. Kurset her er for dig, der gerne behandle de mennesker og gerne vil lære at kunne give massage af hoved og ansigt, der terapimæssigt ligner den behandling, der udføres andre steder på kroppen.

Der vil der på kurset blive gennemgået en fysiurgisk massage af ansigtet, der primært bruges til klienter med muskulære problemer i dette område, det være sig f.eks. hovedpine, balance- og koordinationsproblemer, kæbe- og nakkesmerter.

Kurset vil endvidere indeholde en vejledning i behandling af områdets triggerpunkter, de såkaldte smertepunkter, der ved trykpåvirkninger kan nedsætte smerter og muskelkramper i specielle områder. Et triggerpunkt er et hypersensitivt område der opstår i en muskel der går i hypertonus (forhøjet hvilespænding).

Behandlingsteknikken MET (muskel energi teknik) er en teknik, hvor klienten er aktiv med i behandlingen, ved at spænde en muskel uden der sker bevægelse. I den efterfølgende afslapningsfase strækkes musklen og tonus (spændingen) slipper. Denne teknik anvendes til behandling af bl.a. kæbemusklerne, der vil kunne afhjælpe tandskader og tindingehovedpine.

Læs mere og tilmeld dig her: https://www.helleroed.dk/site/site.php?site=3900

SADF her ikke noget med dette kursus at gøre, alle spørgsmål stiles direkte til Helle Roed