fbpx

2-dags kursus i “Øreakupunktur” – Fredag d. 3. november + Lørdag d. 4. november kl. 9.00-15.00 begge dage. (Viborg Helsepraktik)

Afholdes d. 3. November 2023 - 4. November 2023
kl. 9:00 - 15:00


Vidste du, at der i øret findes reflekszoner, der er forbundet til hele din krop?

Hele menneskets krop har forbindelse til øret, og det er derfor muligt at behandle symptomer/lidelser og ubalancer hos kunden ved hjælp af nåle i ørene. Det er en behandlingsform, der har eksisteret i flere hundrede år, og kan hjælpe til at få balance i kroppen.

Øret har reflekszoner forbundet til hele kroppen på samme måde, som fødderne har det i forbindelse med zoneterapi.

Der undervises i teorien bag Traditionel Kinesisk Medicin (TKM) og den praktiske udførelse af håndværket.

Afholdelse efterår 2023: Fredag d. 3. november + Lørdag d. 4. november kl. 9.00-15.00 begge dage. – Tilmelding ÅbenKurset er på i alt 14 lektioner fordelt på teori og praktik – behandling med nåle.Kurset kan tælles med i ansøgningen om RAB godkendelse og Skats krav til momsfritagelse.

Pris inkl. diplom: 2.950 kr.Underviser: Akupunktør og alternativ behandler.Målgruppe: Alle behandlere eksempelvis; massører, zoneterapeuter, fodplejere, fysioterapeuter, sygeplejerske m.fl.

Tilmelding:Tilmelding skal ske ved henvendelse til klinikassistenten eller på tlf.: 4014 5454.Betaling skal ske ved tilmelding til Sparekassen Danmark på kontonummer.: 9070-2021011455. – Oplys dit fulde navn i tekstfeltet ved overførsel.Du er sikret en plads på kurset, når din indbetaling er registreret.Du har 10 hverdage til at imødekomme betaling efter din tilmelding, hvorefter vi tillader os at sætte dig i (parentes) på deltagerlisten.Hvis du fortryder dit køb og du har betalt for en plads på et kursus, kan du få kursusgebyret refunderet indtil 8 hverdage før første kursus dag.Herefter er tilmelding bindende.

Alle spørgsmål og tilmeldinger skal ske direkte til ovenstående telefon eller mail, SADF har ikke noget med kurset at gøre.